Slik får du de beste prisene på flyreiser

Sommeren og høsten er populære tidspunkter å reise på, med både sommerferie og høstferie på programmet. Men det er mange som ikke vet hvordan man kan optimere når man bestiller flybilletter for å finne de billigste prisene og hva det er viktig å tenke på når man bare skal sjekke hvor mye ting kommer til å koste. I dag er det nemlig masse smarte algoritmer som kan gjøre det ekstra dyrt for deg å reise hvis du ikke vet hvordan du skal unngå å bli tracket av informasjonskapslene. I denne artikkelen skal du få de beste tipsene til å gjøre reisen din så billig som mulig – sånn at du har mer penger til å kose deg for.

Det å reise på ferie er et høydepunkt i hverdagen for mange. Men i en økonomi som ikke akkurat legger opp til overskudd i budsjettet er det ekstra viktig for de aller fleste at de får de beste prisene når de ser etter både fly, hotell og andre bookinger relatert til reisen. Det å følge med på nyhetene på nyhetssider som https://startsidendin.no/ kan i tillegg gi deg alle de nyhetene du trenger for å danne deg et overblikk over ting du eventuelt bør ta hensyn til når du skal booke billetten din.

Dette er de billigste dagene å bestille flyreiser på

Uavhengig av hvilke dager du faktisk skal reise på, er det noen dager som er billigere å bestille på, og i oversikten under skal du få et overblikk over både hvilke dager det er best å bestille på og ikke minst også hvilke dager det er best å reise på.

Dette er de beste dagene å reise på: Hvis du vil reise billigere er det smart å først og fremst viktig å ta hensyn til sesongen og hvilke dager på uka du vil reise. Dager som fredager og søndager er alltid ekstra dyre, for det er mange som liker å reise på akkurat de dagene, så det å booke reisen din til for eksempel torsdag, lørdag og mandager i stedet for – eller reise i ukedagene hvis det er noe som passer med ferien eller timeplanen din, har du mulighet til å spare mye penger.

Dette er de billigste dagene å kjøpe billetter på: Dette er noe som ikke blir snakket om så mye når det kommer til kommunikasjonen til forbrukerne, men de som jobber i bransjen vet at det er forskjellige priser på akkurat de samme rutene avhengig av når du velger å fly. Dette er fordi prisene blir justert etter når folk flest bestiller. Man kan derfor ikke si dette med sikkerhet, for det er ingen offisiell utmelding om dette, men det er generelt billigst å booke på lørdager og tirsdager.

Husk å alltid ha søkemotoren din åpent i et privat vindu når du søker – dette forhindrer sidene i å spore deg og sette opp prisen neste gang du søker på de samme datoene og rutene. Dette kan faktisk spare deg mye penger.

You may also like...