Anmeldelse af Strim

Strim er den nye stjerna på den norske TV-strømmingens himmel. Her får du samlet både klassiske old school TV-kanaler og et hav av filmer og serier fra en rekke strømmetjenester – alt i ett abonnement og samlet på én plattform. Med Strim får du dermed tilgang til alt favorittinnholdet ditt, uten å måtte bytte mellom flere forskjellige apper og tjenester.

Hva er Strim?

Strim er en norsk strømmetjeneste utviklet av RiksTV og tilbyr en unik og brukervennlig løsning for dem som ønsker både TV-kanaler og strømmet innhold samlet på ett sted. Med et godt utvalg av innhold, fleksible abonnementsalternativer, og tilleggspakker for sportsentusiaster, er det en tjeneste som kan passe for de fleste.
Med Strim kan du strømme direkte TV, se opptak, og få tilgang til det nyeste innenfor populære serier og filmer fra de største strømmetjenestene.

Strim gir deg en komplett oversikt over alt innholdet fra de ulike TV-kanalene og strømmetjenestene. Ved hjelp av ett enkelt søk, kan du finne det du vil se – uavhengig av hvilken plattform innholdet er tilgjengelig på. Les mer om strim.no!

Hva kan jeg se med Strim?

Med Strim får du et omfattende utvalg av innhold. Du kan se norske og internasjonale TV-kanaler, populære serier, filmer, dokumentarer, og sportsbegivenheter. Strim tilbyr også innhold fra kjente strømmetjenester som HBO Max, Viaplay, Paramount+, og mer. Enten du er fan av dramaserier, komedier, actionfilmer, eller dokumentarer, vil du finne noe som passer din smak. For sportsentusiaster er det også et rikt utvalg av sportsinnhold, inkludert fotball, ishockey.

Strim gir deg en komplett oversikt over alt innholdet fra de ulike TV-kanalene og strømmetjenestene. Ved hjelp av ett enkelt søk, kan du finne det du vil se – uavhengig av hvilken plattform innholdet er tilgjengelig på.

Hvorfor vurdere Strim som strømmetjeneste?

Strim skiller seg ut fra konkurrentene ved å tilby en alt-i-ett-løsning som kombinerer TV-kanaler med strømmetjenester. Dette betyr at du ikke trenger å abonnere på flere forskjellige tjenester for å få tilgang til både live-TV og strømmet innhold. Tjenesten er brukervennlig med et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å finne og se ditt favorittinnhold. Dessuten er Strim tilgjengelig på flere plattformer, inkludert smart-TV, mobil, nettbrett og PC, noe som gir deg fleksibilitet til å se innhold hvor og når du vil.

Strim abonnement og pris

Strim tilbyr fleksible abonnementer som passer for alle typer TV-seere. Enten du er en sportsentusiast, filmelsker, eller bare ønsker tilgang til de mest populære TV-kanalene, har Strim en pakke som dekker dine behov. Abonnementene inkluderer også tilgang til strømmetjenester som Viaplay, HBO Max, og Paramount+.

Her kan du se en kjapp oversikt over de forskjellige abonnementene du finner hos Strim:

Basis

Strim Basis gir deg et godt utvalg av TV-kanaler og tilgang til strømmetjenester. Denne pakken koster 329 kr per måned og inkluderer blant annet TV 2, TV Norge, og mange flere kanaler. Dette abonnementet er perfekt for de som ønsker et godt og variert utvalg til en rimelig pris.

Familie

Strim Familie er et utmerket valg for husholdninger som ønsker et bredere utvalg av underholdning. For 399 kr per måned får du flere kanaler og tilgang til en rekke strømmetjenester som Viaplay og HBO Max. Dette abonnementet passer godt for familier som vil ha noe for alle aldre.

Underholdning

Strim Underholdning er ideelt for dem som elsker filmer og serier. Denne pakken inkluderer kanaler som viser de nyeste filmene og seriene, samt tilgang til strømmetjenester som Paramount+ og Nordisk Film+. Med en pris på 449 kr per måned, får du et omfattende underholdningstilbud.

Sport

For sportsfans tilbyr Strim en egen sportspakke. Denne pakken koster 599 kr per måned og inkluderer alle de store sportskanalene, samt tilgang til Viaplay Sport. Her får du dekket alt fra fotball og håndball til Formel 1 og mer.

Strim Mest

Strim Mest er den ultimate pakken for de som vil ha i både pose og sekk. Til 799 kr per måned får du tilgang til alle TV-kanaler, strømmetjenester, og sportspakker som Strim tilbyr. Dette abonnementet er for dem som ikke vil gå glipp av noe og som ønsker den ultimate versjonen.

Tilleggspakker for sport: Sportskanaler eller Sport Basis

For sportsentusiaster tilbyr Strim tilleggspakker som gir deg enda mer sportsinnhold. Du kan velge mellom Sportskanaler og Sport Basis. Sportskanaler-pakken gir deg tilgang til et bredt spekter av sportskanaler, inkludert Eurosport og Viasport, som dekker et variert utvalg av sportsbegivenheter. Sport Basis-pakken, på den annen side, er skreddersydd for fotballfans med tilgang til blant annet Champions League og Premier League-kamper. Disse tilleggspakkene gir deg muligheten til å skreddersy abonnementet slik at du får akkurat det sportsinnholdet du ønsker.

TV-Kanaler og direkte TV

Strim tilbyr et imponerende utvalg av TV-kanaler, både norske og internasjonale. Du får tilgang til populære kanaler som TV 2, NRK, TVNorge, og mange flere. Dette betyr at du kan se alt fra nyheter og talkshows til underholdningsprogrammer og filmer, alt live. En av de store fordelene med Strim er at du kan se direkte TV hvor som helst og når som helst, så lenge du har internettforbindelse. I tillegg til live TV, kan du også sette opptak på programmer du ikke rekker å se, slik at du kan se dem når det passer deg best.

Vanlige spørsmål

Hvis det fremdeles er ting du lurer på om Strim, kan du muligens finne svaret her (og ellers kan du sikkert finne svar på det du lurer på, inne på Strims hjemmeside).

Hvor mange kan se strim samtidigt?

Med Strim kan opptil fire enheter strømme samtidig på Strim Familie og Strim Familie+ abonnementene. Strim Basis på sin side tillater to samtidige strømminger.

Hvor kan jeg se Strim?

Strim er tilgjengelig på flere plattformer, inkludert smart-TV, mobiltelefoner, nettbrett og PC. Dette gir deg fleksibiliteten til å se innholdet ditt uansett hvor du er.

Hvilke strømmetjenester får man med Strim?

Med Strim får du tilgang til flere kjente strømmetjenester som HBO Max, Viaplay, Paramount+, og mer. Dette gir deg et bredt utvalg av serier og filmer å velge mellom.

You may also like...