Spotify Premium gratis i én måned

Det å strømme musikk har blitt en helt naturlig del av hverdagen for de aller fleste. Sannsynligheten for at du strømmer musikk mens du leser dette er derfor ganske stor. Det finnens mange bra plattformer når det kommer til det å strømme musikk, men den som har klart å etablere seg på markedet som den absolutt beste er uten tvil Spotify. Som med de andre tjenestene finnes det også her både en gratis versjon og en betalt versjon, og i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvilke fordeler du får når du velger den betalte versjonen til Spotify – Premium.

Ofte er de gratis alternativene til Spotify bra, men hvis man vil lytte helt uforstyrret, få adgang til hele biblioteket og ikke minst slippe å høre på reklamer midt i de aller beste sangene er det god grunn til å velge Premium. Det finnes også software der du kan oppta streamet musikk fra Spotify, og dette er noe man også kan velge etter at man har prøvd Spotify Premium gratis i en måned. Her er de fordelene som gjør at aller flest velger å bytte til Premium. Den første måneden er alltid gratis – deretter koster det 119 kr per måned, og du kan selvsagt avslutte abonnementet ditt når som helst.

Derfor bør du velge Spotify Premium

  • Du kan laste ned albumer, spillelister, podkaster og sanger sånn at du kan høre på alt det innholdet du vil uansett om du har adgang til internett eller ikke. Perfekt til lange flyturer eller andre situasjoner der ønsker å lytte helt uforstyrret.
  • Du kan lytte til alt det innholdet du vil uten at du blir avbrutt av reklamer. Dette er en av de tingene som gjør at aller flest velger Premium, selv om den første fordelen nok er en av de aller beste grunnene til å bytte for mange. Det å ikke bli avbrutt av reklamer er viktig for mange er derfor blant en av grunnene til at mange velger det.
  • Du kan spille hva du vil på alle de forskjellige enhetene dine, uansett om det er på dataen din, nettbrettet ditt eller mobilen din. Ditt abonnement, du bestemmer!
  • Du får også ubegrensede låtbytter, en fordel som mange setter pris på. Hvis du vil benytte deg av dette trykker du enkelt og greit bare på “neste”.

Forskjellige abonnementer til forskjellige behov

Når du velger Spotify Premium kan du selvsagt velge mellom forskjellige abonnementer avhengig av hvilket behov du har. Her er de forskjellige mulighetene du har:

  • Individual. Dette koster 119 kr og er for deg som bare trenger én konto.
  • Duo. Dette koster 149 kr og gir som navnet sier adgang til to kontoer.
  • Family. Dette koster 189 kr og gir deg adgang til opptil 6 kontoer.
  • Student. Dette koster 65 kr og gir deg adgang til én konto.

Med disse mulighetene er det rik mulighet til å finne akkurat det som passer best for deg, familien din eller deg og kjæresten. Ditt abonnement, du bestemmer – enkelt og greit!

You may also like...