Gratis musikk fra Spotify med Audials

Det å bruke strømmetjenester er noe de aller fleste av oss gjør i dag og det er mange grunner til at dette har blitt så populært. Det at vi kan høre på nesten hva som helst, hvor som helst, uten å måtte fra med oss hvert eneste album vi vil høre på er rett og slett en av de aller største utviklingene når det kommer til dette feltet. Men det er selvsagt ikke sånn at man bare kan bruke disse tjenestene helt gratis. Eller, det er i hvert fall det mange tror. Men i dag finnes det forskjellige måter du kan få gratis adgang til plattformer som for eksempel Spotify gjennom tjenester som Audials. Og det er akkurat dette denne artikkelen skal handle om.

Det er mange som lurer på hvordan de kan høre på gratis musikk fra spotify, og Audials er svaret på dette spørsmålet. Dette er en tjeneste som gjør det mulig for deg som forbruker å få adgang til all musikken i biblioteket til Spotify helt gratis. Det er enkelt og ikke minst gratis å bruke, noe som gjør at mange velger dette når de kanskje ikke har råd til eller kan prioritere å bruke den betalte versjonen av Spotify.

Slik bruker du Audials for å få gratis musikk fra Spotify

Audials er enkelt å bruke og det er bare og i den lille guiden under skal du få en steg-for-steg-guide som gjør det lett for deg å komme i gang med å høre på all den musikken du har drømt om.

  1. Last ned Audials Music. Dette er en programvare som kommer med verktøyet Spotify Downloader, som i bunn og grunn er det du kommer til å både laste ned og ikke minst bruke når du vil høre på musikk fra Spotify. Det er like lett å avinstallere som det er å installere, så du kan enkelt gjøre dette for å prøve hvordan det er og fjerne det igjen hvis du ikke liker det. Enkelt! Det eneste er at du ikke kan bruke det hvis du har en Mac, fordi det er en programvare som er utviklet til Windows, og er derfor kompatibel med alle Windows-enheter. Du trenger ikke å lage en bruker noe sted – alt du trenger å gjøre er å laste ned programvaren.
  2. Spill musikk i Spotify. Når du har lastet ned programvaren og installert den på maskinen din er du egentlig klar til å begynne å bruke det. Alt du trenger å gjøre er å aktivere “Music Streaming” og åpne Spotify. Resten vil skje av seg selv og du trenger ikke å gjøre noe. Hvis du har lastet ned og installert det og funnet ut at det ikke er noe for deg, kan du enkelt fjerne det igjen.

Det er ofte mange strømmetjenester man skal betale for hver måned, så det å ha muligheten til å i hvert fall kanskje få tilgang til en av dem gratis er noe som er virkelig positivt for de aller fleste.

You may also like...