PayPal – En Tjeneste For Alle

paypal-galactic-financial-infrastructure-for-space-travel-2
PayPal er en tjeneste som har blitt utrolig populær rundt i hele verden. Den kan brukes av både privatpersoner og bedrifter og kan også brukes som betalingsmetode på en rekke ulike nettsider. Det er derfor ikke rart at denne tjenesten har blitt såpass populær som det den er nå. Baktanken til PayPal var nettopp det at det skulle finnes en enkel løsning for de som ville, og det har de helt klart lykkes med.

PayPal Sine Funksjoner

PayPal er som nevnt allerede en betalingstjeneste til bruk over nettet og det er eBay som er eieren av dette selskapet. Tjenesten ble først og fremst bygd som en enkel måte å kunne overføre penger på Internett. Brukere som ønsker å benytte seg av PayPal sine tjenester må registrere seg hvor de må oppgi en rekke ulike personlige detaljer som adresse, fullt navn og en epostadresse. Det vil være denne epostadressen en oppgir som fungerer som både brukernavnet på PayPal og som navn på kontoen, i stedet for et kontonummer.

Når registreringen er fullført må brukeren deretter verifisere kontoen sin og knytte den opp mot bankkontoen sin eller bankkortet sitt. Deretter er man klar til å bruke PayPal og kan gjennomføre betalinger. Dersom det er penger på PayPal kontoen vil beløpet bli trukket derfra, hvis det ikke er tilfellet vil beløpet bli trukket fra bankkontoen som kontoen er knyttet til.

PayPal for Bedrifter

Det som har gjort PayPal til en populær tjeneste er blant annet at det finnes helt egne funksjoner for bedrifter. En bedrift vil nemlig kunne ta i mot betalinger i hele 26 ulike valutaer samtidig som de vil få tilgang til over 169 millioner kunder som allerede er kunder hos PayPal.

En bedrift vil enkelt kunne legge til PayPal som en betalingsmetode og dermed vil de kunne nå ut til en rekke nye kunder. Det finnes utrolig mange som foretrekker å gjennomføre en betaling gjennom PayPal, nettopp fordi det er et sikkert alternativ.

You may also like...