Office 365

Reasons-to-Switch-for-Microsoft-Office-365-520

Det finnes utrolig mange flott produkter som kan brukes til ulike oppgaver både i hjemmet og til arbeid. Et av disse mange produktene er Office 365, et produkt som utviklerne hos Microsoft står bak. Dette er et produkt som raskt ble utrolig populært da den ble lansert i 2011 og det er stadig vekk flere og flere som benytter seg av det. Office 365 er en gruppe med programvare samt tjenester som gjøre arbeidsdagen på kontoret mye lettere. Det er rett og slett til for at arbeidet på kontoret skal gå raskere og være enklere.

Historien bak Office 365

Det hele startet i oktober i 2010 da Microsoft for første gang annonserte lanseringen av Office 365. De startet først og fremst med en privat beta versjon med ulike organisasjoner, noe som etterhvert ledet dem videre til en offentlig beta versjon i april i 2011. I juni i 2011 nådde de endelig målet sitt og de kunne lansere programmet til det offentlige.

De opplevde raskt konkurranse fra Google sin Google Apps, men da designet Microsoft bare de eksisterende online produktene så de kunne kobles sammen med Office 365. Dermed ble Office 365 satt sammen med online tjenester sånn som Business Productivity Online Suite, Lync, Exchange Server og flere produkter. Alt dette skapte et program som alltid var oppdatert og tilgjengelig i «skyene».

Ulike funksjoner i Office 365

Tjenesten som heter Office 365 kan tilby en rekke ulike produkter og tjenester til sine brukere. Absolutt alle Office 365 sine komponenter kan personliggjøres gjennom et online portal og brukere kan bli lagt til manuelt, importert rett fra en CVS fil eller Office 365 kan bli satt opp på andre måter.

Noen planer for Office 365 kan inkludere tilgang til de nåværende versjonene av Office desktop applikasjoner, noe som gjelder for både Windows og OS X. Alle oppdateringer for programmet vil bli installert helt automatisk, noe som både vil dekke sikkerhetsoppdateringer samt de store nye versjonene av Office.

You may also like...