Google Apps for Work

google-for-work1
Alle har hørt om Google, et selskap som stadig vekk vokser seg større og større siden de ble etablert i 1998. De har i løpet av disse årene skapt noen unike produkter som har blitt populært over hele verden. Dette inkluderer blant annet «cloud computing», reklamering på nett og mye, mye mer. En av deres mange populære produkter er det som heter Google Apps for Work som ble lansert i 2006. Dette var et revulosjonerende produkt som lot brukere lagre sine ønskede dokumenter og andre ting gjennom «cloud computing».

Hva innebærer Google Apps for Work?

Google Apps for Work er rett og slett en samling av ulike apps som skal være nyttige for bruk i sammenheng med jobb og kontorarbeid. Dette inkluderer selvfølgelig alle de populære apps som Gmail, Google Hangouts, Google Calendar, Google Docs og Google Drive. Gjennom denne samlingen med apps vil en kunne gjøre det aller meste som kreves gjennom jobben.

Det som gjør dette tilbudet enda flottere er at disse produktene er tilgjengelig for brukere helt gratis og Google Apps for Work legger også til helt egne funksjoner som er spesielt for jobb sammenheng. Dette er blant annet spesialtilpassede mailadresser med bedriftens eget domene navn som @dittkontor.com. I tillegg til dette er det minimum 30 GB med lagringsplass for dokumenter og epost samt support og telefon og epost som vil være tilgjengelig 24 timer i døgnet og 7 dager i uken.

Ifølge Google sine egne tall er det allered 5 millioner organisasjoner rundt hele verden som benytter seg av Google Apps.

Utviklingen av Google Apps for Work

Siden Google lanserte Google Apps for Work i 2006 har det stadig vekk blitt utviklet videre og forbedret. Noen av de siste oppdateringene er at Google lanserte Drive for Work, en helt ny Google App som tilbyr ubegrenset med lagringsplass, nye sikkerhetskontroller og mye mer for 10$ per bruker per måned.

You may also like...