Beste programvare for fjernarbeid 2022

Pandemien har endret definisjonen av «standard» for mange virksomheter, spesielt de som har gått over til fjernarbeid. Etter hvert som bedrifter begynte å nyte fordelene ved å jobbe hjemmefra, innså mange dem at dette på den beste måten å effektivisere prosessen på. De fleste selskaper har revurdert holdningen til kontorer og planlegger å delvis forbli i det avsidesliggende på lang sikt.

Enten du jobber eksternt eller administrerer et eksternt team, har du et ansvar for å strømlinjeforme prosessen. Å velge riktig programvare kan hjelpe teamet ditt med å spare tid og prestere på et høyere nivå.

Vi konsulterte med NorskCasinoSpot ekspert Lars Hansen for å rangere apper som spenner fra enkle fokuserer til analyse programvare for eksterne arbeidere. Vi har samlet de beste programvare løsningene for eksternt arbeid for å hjelpe deg med å få jobben gjort raskt og effektivt.

Bruk denne veiledningen for å hjelpe deg med å bestemme hvilke eksterne verktøy du trenger for det perfekte fjernarbeid og det perfekte hjemmekontor i 2022.

De beste appene for fjernarbeid

10. Xero – for finansiell sporing og rapportering

Xero lar deg spore og betale regninger med et enkelt klikk. Du kan bruke den til utgiftssporing, kravgodkjenning og refusjon.

Det er også mulighet for å koble appen til bankkonto en din og la den importere transaksjoner automatisk. Du kan deretter kategorisere og avstemme banktransaksjoner manuelt, eller sette opp regler for å få Xero til å gjøre det automatisk.

Appen støtter oppretting av fakturaer og nett betalinger. Du kan også bruke den til å lage en rekke rapporter for å analysere virksomhetens økonomiske resultater.

9. Officevibe – for medarbeidertilfredshetsundersøkelser

Enten det er for å spørre om oppdateringer eller hvordan ansatte føler om jobben sin, er det avgjørende å sørge for at alle i teamet ditt er fornøyde for å oppnå gode team prestasjoner. Men når du jobber eksternt, går du glipp av noen av advarselsskiltene om at de ansatte er misfornøyde.

Officevibe er et medarbeiderengasjementverktøy som samler informasjon om teamet ditt ved å sende ut korte spørreundersøkelser som team medlemmer kan fylle ut. Disse undersøkelsene vil hjelpe deg å forstå team medlemmene dine selv når de jobber eksternt, og holde styr på hvordan de presterer.

Teamet fjernarbeid ditt har muligheten til å svare og gi tilbakemelding anonymt, slik at de kan være helt ærlige med det de har å si.

8. HelloSign – for administrasjon av e-signaturer

HelloSign er en eSignatur-løsning som lar deg designe fleksible signeringsarbeidsflyter. Du kan be om underskrifter fra opptil 20 personer og få en kopi av det signerte dokumentet sendt til innboksen til alle involverte.

Plattformen støtter tilpasset merkevare bygging, noe som betyr at du kan sørge for at alle dokumenter og kontrakter stemmer overens med merkevarens utseende. Det finnes også maler du kan bruke for å komme raskt i gang med et dokument.

Du kan sette opp HelloSign til å sende deg et varsel når noen gjennomgår eller signerer et dokument. Det er også muligheten til å la folk signere dokumenter personlig ved å bruke en mobil enhet.

7. 1Password – for å sikre passordene dine

1Password er en passordadministrasjonsapp som kan lagre alle passordene dine i et sikkert online passord hvelv. Og dette er viktig for fjernarbeid og ikke bare. Dette eliminerer behovet for at du husker dusinvis av forskjellige passord eller risikerer at noen finner ut passordene dine ved å skrive dem ned. 

Med 1Password trenger du bare å huske ett enkelt hovedpassord, og appen vil gjøre resten. Den kan fylle ut nettsideskjemaer automatisk basert på lagrede påloggingsdata, og sparer deg for tid i prosessen.

1Password synkroniserer data ene dine mellom alle enhetene dine, og gir deg tilgang til passordene dine på hver enhet du bruker.

Den har også en funksjon kalt Watchtower, som overvåker nettet for sikkerhetsbrudd og varsler deg når påloggingsdataene dine på et bestemt nettsted kan bli kompromittert.

6. Forest – for å redusere distraksjoner

Det kan være fjernarbeid fristende å bla gjennom sosiale medier når du jobber. Forest appen prøver å hjelpe deg med å redusere distraksjoner ved å belønne deg for ikke å bruke smart telefonen.

Tanken bak er ganske enkel: du stiller inn en tidtaker for hvor lenge du vil jobbe uforstyrret, og appen teller ned tiden for deg. Men her er kickeren: mens appen kjører, vil du se en animasjon av et tre.

Det treet vil fortsette å vokse så lenge du ikke låser opp smart telefonen din. Hvis du låser den opp før tidtakeren teller ned til null, dør treet.

Selv om du kanskje ikke bryr deg om et virtuelt tre, bør du vite at Forest tildeler brukere virtuelle mynter de kan bruke for å få selskapet bak appen til å donere ekte penger til organisasjoner som planter trær rundt om i verden.

Så bortsett fra å hjelpe deg med å bli mer produktiv, lar Forest deg også bidra til å redde miljøet.

5. PukkaTeam – for å skape et sunt virtuelt arbeidsmiljø

PukkaTeam er designet for å bringe eksterne team nærmere hverandre. Dette lar deg se ansiktene til kollegene dine gjennom dagen, selv når du fjernarbeid, og tar automatisk bilder av dem.

Dette lar deg vite hvilke team medlemmer som for øyeblikket sitter ved skrivebordet og er tilgjengelige for å snakke, samt hvilke som er borte for øyeblikket.

Appen integreres med Skype og støtter ett-klikks video samtaler. Status oppdateringer lar team medlemmer vite hva du jobber med til enhver tid.

Du trenger ikke laste ned noe for å bruke PukkaTeam; det fungerer rett fra nettleseren din.

4. Google Disk – for sky lagring og dokument samarbeid

Hvis du fortsatt har arbeidsrelaterte filer på din lokale datamaskin, leker du med ilden. Google Disk kan hjelpe deg med å flytte alle filene dine til skyen og sørge for at de er trygge.

Det er den riktige løsningen for å holde arbeidet ditt på ett sentralt sted. Du kan laste opp filer, lage kataloger og dele dem med andre.

Google Disk tilbyr et kraftig sett med kontor verktøy som lar deg lage og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner. Du kan spore endringer gjort av bidragsytere i fjernarbeid sanntid, godta og avvise forslag, og tagge folk i kommentarer og notater.

3. Slack – for sanntids kommunikasjon

Når du er på kontoret er det enkelt å kommunisere med kolleger. For mange selskaper som jobber eksternt, er Slack måten å holde kontakten på.

Slack gir en løsning på noen av kommunikasjonsproblemene som følger med å fjernarbeid. Den lar deg ha sanntids samtaler med hvem som helst i teamet ditt, lage kanaler for forskjellige formål og lage tråder i meldinger for å holde chattene dine organisert.

Appen støtter også fildeling. Du kan sende filer direkte til teamet ditt som et alternativ til e-post.

2. Todoist – for sporing av gjøremål

Todoist oppbevarer alle gjøremålene dine på ett sted, slik at du kan planlegge dagen bedre og sørge for at du ikke glemmer noe viktig.

Når noe uventet skjer, kan du ganske enkelt legge til en påminnelse og gå tilbake til det du opprinnelig jobbet med. Du kan lage oppgaver og påminnelser på sekunder ved å bruke funksjonen for hurtig legg.

Dermed er det mye lettere å planlegge dagen, arbeidsoppgavene og fritiden. Faktisk, i tillegg til arbeidsansvar, er det viktig å tillate seg selv å slappe av, forandre seg og få et nytt løft av energi. I Todoists planlegger kan du også legge til tid til å lese en bok, pilates eller til og med gambling. Tross alt har gambling vist seg å være bra for hjernen fordi det holder sinnet ungt. Ja, ja, dessuten gir frigjøring av adrenalin en ladning av positive følelser. Det vil definitivt være til fordel for arbeidet ditt og øke produktiviteten. Gamblingspill som definitivt vil hjelpe deg med utladning og ha det gøy presenteres på mange høykvalitetsressurser i Norge.

Todoist lar deg lage under oppgaver og viser deg produktivitet strendene dine for dagen eller uken. Den integreres også med virtuelle assistenter som Google Home og Alexa, slik at du kan legge til oppgaver på listen din etter hvert som de dukker opp fjernarbeid.

1. Hubstaff – for tids registrering, timelister og team ledelse

Nå, hvis du har å gjøre med fjernarbeid, trenger du en app som hjelper deg å holde oversikt over arbeidstiden din og fremdriften akkurat som du ville gjort på kontoret. Hubstaff kan hjelpe.

Hubstaff Desk er bygget av et eksternt team, og er en app for tids registrering og arbeids administrasjon bygget for å hjelpe team med å få mest mulig ut av tiden sin, bygge tillit og skape ansvarlighet.

Brukervennlige apper for Mac, Windows og Linux (det finnes også nett- og mobil versjoner) holder styr på tiden med et enkelt klikk som starter eller stopper tidtakeren.

Hubstaff Desk vil automatisk registrere timene du og team medlemmene dine jobber med ansvarlighetsfunksjoner som lar deg se apper og nett adresser brukt og mer. Du kan slå på valgfrie skjermbilder og påminnelser om ledig tid for når et team medlem glemmer å stoppe tidtakeren.

Fra Hubstaff dashbordet kan du se:

  • Hvor aktivt teamet ditt er på jobb
  • Hvor arbeidstimer brukes per prosjekt og oppgave
  • Teamets fremgang over tid med tilfeldig skjerm dump en gang, to ganger eller tre ganger per ti minutter
  • Du kan tilpasse eller slå av disse produktivitets funksjonene for hvert team medlem.

Hubstaff Desk integreres med over 30 forskjellige apper, fra prosjektledelse og regnskaps programvare til helpdesk og CRM-løsninger.

Konklusjon

Så, er du interessert i noen av de oppførte verktøyene? De fleste av verktøyene på listen vår tilbyr en gratis prøve versjon som du kan bruke til å teste dem ut. Bruk disse prøvene for å finne ut om dette eller det verktøyet er riktig for deg. Og når du ser hvilke verktøy som fungerer for deg, kan du inkludere dem i arbeidsflyten din og gjøre det enkelt for fjernarbeid teamet ditt å jobbe eksternt. Vær produktiv selv når du er hjemme!

You may also like...