Lanseringen av Windows 10

Den 28. juli i 2015 ble det lansert en ny versjon av Windows, en versjon som mange har ventet lenge på. Det er selvsagt snakk om Windows 10, og det som kanskje kom overraskende på mange var at det var en helt gratis oppdatering som ble tilgjengelig i hele 190 land rundt i verden. Her kommer det litt informasjon om hva Windows 10 egentlig kan by på.

1394068466625419553
Windows 10 – Helt Gratis

Helt fra begynnelsen har Windows 10 vært utrolig unikt, og det som mange kanskje ikke er klare over er at det har blitt bygd opp gjennom tilbakemeldinger fra 5 millioner Windows Insiders. Da Windows 10 ble lansert ble dette tilbudt helt gratis til alle Windows brukere som hadde genuine versjoner av Windows 7, Windows 8.1 og Windows Phone. 8.1. Allerede nå er det utrolig mange brukere som virkelig er utrolig fornøyde med denne oppdateringen.

Denne lanseringen av Windows 10 har blitt feiret rundt i hele verden og det har allerede blitt kalt for den aller beste Windows versjonen som har blitt lansert noensinne. Dette har skaperne av Windows fått til ved å fokusere på fire ulike ting.

4 viktige punkter med Windows 10

Noe av det Windows har fokusert på denne gangen er at det skulle være raskt og gjenkjennelig. Derfor har Windows 10 blitt laget med en gjenkjennelig startmeny og skrivebord. I tillegg vil det nye «Live Tiles» stadig vekk holde brukere oppdatert med det som er viktigst for dem. Et annet punkt som Windows har fokusert på er det at det skal være trygt og sikkert.

For mange brukere er det viktig at de skal kunne personifisere utseende i tillegg til at det skal være mer produktivt. Brukere vil derfor enkelt kunne bytte mellom ulike apps og holde seg organisert gjennom ulike programmer. Til sist kan Windows 10 også by på innovative opplevelser og en rekke nye enheter.

You may also like...