Derfor bør du velge en gratis font

Fonter har blitt en viktig del av måten vi kommuniserer på nett og det har utviklet seg en nisje der fonter virkelig har fått lov til å utvikle seg til å bli en definerende del av det det visuelle uttrykket i en logo, på et produkt, en nettside eller til og med en blogg. Det er rett og slett noe som i dag blir sett på som en stor og ikke minst viktig del av de visuelle identitet til forskjellige bedrifter i forskjellige bransjer. Fordi det ofte er grafiske designere som utvikler disse forskjellige fontene er det ikke alltid sånn at disse er gratis, men det er i dag mange muligheter for å velge mellom gratis fonter hvis man ikke har råd til å betale for de som skal kjøpes.

Det å lage fonter har blitt svært populært. Og for å selge flere fonter har det å ha et utvalg av gratis fonter blitt veldig populært. Dette betyr i bunn og grunn at mange kunstnere ser stor verdi i å kunne gi bort gratis fonter som en del av markedsføringen sin, og for deg som kanskje ikke har råd til fonter helt enda eller bare ikke føler deg sikker nok på hva du ønsker deg til å ville betale for noe er det heldigvis mange gode muligheter.

Det er et stort utvalg av gratis fonter på nett i dag og i denne artikkelen skal du få en liten guide som kan hjelpe deg med å finne ut av om du burde velge en gratis font.

Dette er mulighetene dine

Hvis du ser etter fonter har du i bunn og grunn tre forskjellige valg når det kommer til hvilke kategorier du kan velge mellom:

  • Gratis fonter. Dette passer bra for deg som ikke er helt sikker på hva den visuelle identiteten din er helt enda eller bare ønsker deg en billigere løsning når det kommer til hva den koster å komme i gang. Det er masse gratis fonter å velge mellom på nett i dag, noe som gjør det enkelt å velge denne løsningen og fortsatt bli veldig fornøyd med resultatet.
  • Betalte fonter. Dette passer bra for deg som er klar til å investere. Deg som vet hva du vil og er rimelig sikker på hvordan du vil at det visuelle utstykket ditt skal være. Det er ikke dyrt å velge en betalt font, men det kan gjøre at du får en mye mer individuell stil som gjør at du skiller deg ut på nett – noe som er verdt å prioritere i dag.
  • Personlige fonter. Den siste måten er at du kan få en grafisk designer til å utvikle en font til deg. Dette er dyrt, men for noen vil dette være den løsningen som føles mest riktig. Det er snakk om hva som føles som den beste løsningen for der dere er og hvis dere vil sikre dere at ingen har det samme som dere er dette virkelig måten å gjøre det på. En investering, men dere har den for alltid.

You may also like...